Welkom op de weblog van DesignPrinting

Door: text_none_authorGeplaatst in: Datum: 2014-10-01Bekeken: 788Reacties: 0

Uniek en bijzonder, DesignPrinting levert het!

Als je op het internet zoekt naar cadeaus of relatiegeschenken vind je veel bedrijven die dit aanbieden. Bij de meeste sites echter moet je in grote aantallen bestellen. Maar je wil een aandenken aan een leuke dag met vrienden of een cadeautje dat net even wat persoonlijker is. Bij DesignPrinting bestel je zoveel als jij nodig hebt en zit je niet vast aan grote aantallen. Dit maakt jouw bestelling uniek en bijzonder.

DesignPrinting is een nieuwe speler op de markt op het gebied van drukwerk en geschenken. Canvas doeken, mokken, aanstekers en pennen zijn een greep uit het assortiment van Designprinting. Maar ook voor het bedrukken T-shirts en polo’s kun je bij ons terecht.

Drukwerk en fotoproducten zelf ontwerpen!

Bezoek onze website en maak kennis met de editor. Hiermee maak je snel en gemakkelijk je eigen ontwerp voor het product van jouw keuze. In de editor kun je een foto of tekening plaatsen op een aansteker, pen, kussen en nog veel meer. Je kunt tekst toevoegen en illustraties zoeken in het archief om zo je ontwerp compleet te maken. Een handig gereedschap om snel en professioneel je eigen ontwerp te maken. Mocht je er niet uitkomen dan zijn we gemakkelijk bereikbaar en altijd bereid je verder te helpen.

Online drukwerk - Zorg en vakmanschap.

Als je ontwerp gemaakt is en de bestelling geplaatst nemen wij het van je over. Ons professionele en gedreven team zal je order met de grootste zorg behandelen en werken aan het best mogelijke resultaat. Iedereen op de werkvloer heeft affiniteit met vorm en beeld en zal streven naar het halen van de hoogste kwaliteit.

Ervaar het!

Bezoek onze site en ga aan de slag in de editor. Onderzoek de mogelijkheden en druk een persoonlijk stempel op het product van jouw keuze.

Laat een reactie achter

Captcha