Recente berichten

Rss
Door: text_none_authorGeplaatst in: DesignPrintingBekeken: 980Reacties: 0

Wordt Valentijnsdag JOUW dag dit jaar... en wat vieren we eigenlijk op 14 februari?

Van oorsprong zou op 15 februari een romeins, maar wellicht nog ouder, vruchtbaarheidsfeest gevierd worden ter ere van Juno (romeinse beschermgodin van de vrouw en het huwelijk) en Pan (god van de natuur). Volgens het verhaal werden de namen van jonge, ongehuwde vrouwen in een grote kom gegooid. Ongehuwde mannen mochten dan om de beurt een naam trekken. Zij waren dan tijdens het feest elkaars partner. Met de opkomst van het christendom werd dit heidens feest door de kerk verboden.

Lees meer
Door: text_none_authorGeplaatst in: DesignPrintingBekeken: 835Reacties: 0

Uniek en bijzonder, DesignPrinting levert het!

Als je op het internet zoekt naar cadeaus of relatiegeschenken vind je veel bedrijven die dit aanbieden. Bij de meeste sites echter moet je in grote aantallen bestellen. Maar je wil een aandenken aan een leuke dag met vrienden of een cadeautje dat net even wat persoonlijker is. Bij DesignPrinting bestel je zoveel als jij nodig hebt en zit je niet vast aan grote aantallen. Dit maakt jouw bestelling uniek en bijzonder.

DesignPrinting is een nieuwe speler op de markt op het gebied van drukwerk en geschenken. Canvas doeken, mokken, aanstekers en pennen zijn een greep uit het assortiment van Designprinting. Maar ook voor het bedrukken T-shirts en polo’s kun je bij ons terecht.

Lees meer